Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping vervaagt u de grenzen tussen binnen en buiten. En creëert u een extra leefruimte waar u een groot deel van het jaar aangenaam vertoeft. Want een terrasoverkapping biedt zowel ’s zomers als in het voor- en najaar talloze voordelen.

Bij warm weer vindt u er een plekje uit de zon. Bij minder goed weer bent u beschut tegen regen en wind, terwijl u toch nog dat buitengevoel ervaart.

Kortom, dankzij een terrasoverkapping geniet u méér en langer van het buitenleven en uw tuin.

Houdt u van sierlijk smeedwerk met een romantische uitstraling? Of liever een eenvoudig model met strakke lijnen? Het kan állemaal! Toch hebben al onze projecten gemene delers: onberispelijke klasse, kwaliteit en duurzaamheid.

Uw investering is bovendien dubbel en dik zijn geld waard. Want een kwaliteitsvolle overkapping zorgt voor een flinke meerwaarde van uw woning.

Eigen ontwerp

Zelf een pareltje gezien dat u is bijgebleven? Wij zetten ons beste beentje voor om uw ‘topmodel’ te realiseren. U krijgt ook professioneel advies over de mogelijkheden. En eventuele suggesties om tot een nóg beter ontwerp te komen.

Terrasoverkappingen 1
Terrasoverkappingen 2
Terrasoverkappingen 3
Terrasoverkappingen 4
Terrasoverkappingen 5
Terrasoverkapping 22022
Terrasoverkapping 22024
Terrasoverkapping 22025
terrasoverkapping-22021